2019 iPhone navrhol, aby ponúkal reverzné bezdrôtové nabíjanie

Autor: Louise Ward
Dátum Stvorenia: 5 Február 2021
Dátum Aktualizácie: 1 V Júli 2024
Anonim
2019 iPhone navrhol, aby ponúkal reverzné bezdrôtové nabíjanie - Správy
2019 iPhone navrhol, aby ponúkal reverzné bezdrôtové nabíjanie - Správy


Od uvedenia telefónov iPhone 2018 na trh uplynulo niekoľko mesiacov, ale spoločnosť Apple je nepochybne náročná na modeloch 2019. A posledná zvesť naznačuje, že ďalšia séria by mohla získať funkciu Huawei a Samsung.

Japonský blog Apple Macotakara (H / t: 9to5Mac) uvádza, že nové telefóny iPhone ponúknu technológiu reverzného bezdrôtového nabíjania integrovanej technológie zariadení, pričom citujú informácie od čínskych dodávateľov. Funkcia spätného nabíjania IDT od spoločnosti IDT je ​​tiež súčasťou série Samsung Galaxy S10, ktorá sa predáva ako Wireless PowerShare.

Spoločnosť Samsung nie je prvá, ktorá ponúka túto technológiu, pretože Huawei Mate 20 Pro ponúka aj spätné bezdrôtové nabíjanie. Spoločnosť Samsung sa však v porovnaní s približne 2,5 wattovou rýchlosťou spoločnosti Huawei vyznačuje rýchlosťou nabíjania päť wattov. Zatiaľ nevieme, aké rýchle by bolo nabíjacie riešenie spoločnosti Apple.


Funkčnosť by však mohla byť pre spoločnosť Apple dosť dôležitá, pretože by používateľom umožňovala nabíjať ich hodinky Apple a AirPod prostredníctvom samotného iPhone. Ak by ste to naozaj nechceli, nemuseli by ste si so sebou nabíjať adaptéry a káble navyše.

Očakávali by ste tiež, že spoločnosť Apple zvýši veľkosť batérie svojich nadchádzajúcich telefónov iPhone, aby umožnila spätné nabíjanie. Aký je vlastne zmysel, ak nabíjanie Apple Watch rýchlo šťavu šťavy z vášho iPhone?

Macotakara uvádza tiež, že spoločnosť Apple môže s novým radom zariadení iPhone obsahovať nabíjací adaptér s 18 W. Nedostatok rýchleho nabíjacieho adaptéra po vybalení z krabice je už dlho jednou z hlavných nepríjemností iPhónov. Toto je obzvlášť nepríjemné, keď zariadenia ako Mate 20 Pro dosahujú pri dodávanom adaptéri 40-wattové rýchlosti nabíjania.


Je pre vás spätné bezdrôtové nabíjanie nevyhnutnou funkciou?

Ak vlatníte telefón Androidom rozšíriteľnou pamäťou, dnešný šťatný deň. Na obmedzený ča i môžete na Amazone vyzdvihnúť microD kartu anDik Ultra 400 GB za...

tále vidím mať domov ako vrchol úpechu, ale vždy exitujú pôoby, ako zlepšiť zážitok zo života v ňom. To je mieto, kde prichádzajú inteligentné domáce ...

Zaujímavé Dnes