Dohoda: Ušetrite 98% na balíkoch Premium 2020 Learn Learn Code

Autor: Monica Porter
Dátum Stvorenia: 22 Pochod 2021
Dátum Aktualizácie: 1 V Júli 2024
Anonim
Dohoda: Ušetrite 98% na balíkoch Premium 2020 Learn Learn Code - Technológie
Dohoda: Ušetrite 98% na balíkoch Premium 2020 Learn Learn Code - Technológie

Obsah


Ak je novoročné predsavzatie a budúcnosť v kódovaní, ešte nie je príliš skoro sa pripraviť. Toto je vaša príležitosť vyzdvihnúť balík Premium 2020 Naučte sa kódovať iba za 45 dolárov a dostať náskok.

toto začiatočník-friendly výučbová súprava má všetko. Naučíte sa základy takmer tuctu programovacích jazykov Java a Python na AngularJS a HTML5, Silné praktické skúsenosti v mnohých jazykoch vám pomôžu stať sa švajčiarskym armádnym nožom kódovacích schopností.

Ponorte sa do takmer 150 hodín kódovania obsahu.

Nerobte si starosti, že sa tu a tam učíte iba pol hodiny v každom jazyku; existujú takmer 150 hodín kódovania obsahu zabalené do tejto výučbovej súpravy a získate celoživotný prístup. Môžete sa naučiť viac ako 1 400 učiť sa kódovať lekcie a rozvíjať projekty od nuly.


V prvej lekcii sa naučíte kódovať aplikáciu blogu podľa kombinujúce Express, MongoDB a sémantické UI, Po vytvorení blogu budete vyzvaný na zostavenie klonu Yelpu. Ak ste sa chceli ponoriť do databáz, je tu lekcia úplne venovaná zdokonaľovaniu vašich schopností MySQL.

Osobne je mojou obľúbenou lekciou v balíčku Javascript: Porozumenie divným častiam. Prečo? Pretože ukazuje, ako hlboko táto výučbová súprava ide. Ak sa chcete naučiť kódovať, nemôžete sa iba naučiť základné funkcie učenie vtipov každého jazyka, Musíte byť schopní prekonať čkanie na ceste bez strachu.

Hlavné body programu Naučte sa kódovať balík 2020:

  • Bootcamp webového vývojára pre plný balík - Hodnota 200 dolárov
  • Naučte sa programovanie Pythonu v 150 krokoch - Hodnota 200 dolárov
  • Deep Learning Masterclass: Klasifikácia obrázkov pomocou Keras - Hodnota 200 dolárov
  • Naučte sa Flutter a Dart: Kompletné projekty vývoja aplikácií - Hodnota 500 dolárov
  • JavaScript: Porozumenie zvláštnym častiam - Hodnota 200 dolárov

Balík Naučte sa kódovať do roku 2020 má kombinovanú maloobchodnú hodnotu vyše 2 500 dolárov. Využitím tejto dohody získate ušetrí 98% z maloobchodného predaja a platiť iba 45 dolárov.


cez 2000 ľudí sa už prihlásilo, Pripojte sa k nim, zatiaľ čo cez tlačidlo nižšie.

Nie je táto dohoda pre vás celkom vhodná? Ak chcete vidieť všetky naše najhorúcejšie ponuky, choďte na OBCHOD HUB.





Pixel 4 obah vám prináša poločnoť MNML Cae, tvorcovia najtenšieho telefónu na vete. Ušetrite 25% na puzdre Pixel 4 alebo Pixel 4 XL pomocou zľavového kódu AAPixel4...

Pixel 4 obah vám prináša poločnoť MNML Cae, tvorcovia najtenšieho telefónu na vete. Ušetrite 25% na puzdre Pixel 4 alebo Pixel 4 XL pomocou zľavového kódu AAPixel4...

Odporúča Nás