Vylepšite svoje vyhliadky školením Microsoft Excel pre začiatočníkov

Autor: Louise Ward
Dátum Stvorenia: 5 Február 2021
Dátum Aktualizácie: 1 V Júli 2024
Anonim
Vylepšite svoje vyhliadky školením Microsoft Excel pre začiatočníkov - Technológie
Vylepšite svoje vyhliadky školením Microsoft Excel pre začiatočníkov - Technológie

Obsah



Microsoft Excel môže vyzerať ako neporaziteľná šelma. Len prísť na to, ako formátovať dáta, môže mať pocit, ako praskanie Da Vinciho kódu. Možno to je dôvod, prečo toľko lukratívne kariéry sú silne spojené s týmto výkonným softvérom na získavanie čísel.

Nezúfajte. S piatimi výučbovými súpravami a hodín praktických cvičení, balík Bootcamp Microsoft Excel z roku 2019 vám môže pomôcť pochopiť Excel. V súčasnosti môžete školenie získať iba za 39 dolárov od Tech Deals - 97% zľava je to celková hodnota.

Vzhľadom na to, že údaje dnes dominujú v predaji, financiách a ďalších odvetviach, zručnosti v aplikácii Microsoft Excel sú hodnotnejšie ako kedykoľvek predtým. Aj keď vám matematika pomôže, môže vám tento zväzok pomôcť premeniť vás na sprievodcu excel.


Balík Bootcamp Microsoft Excel z roku 2019

lekcie videa začínajú od nuly, ktorý vám umožní prehliadku softvéru. Akonáhle budete vedieť, ako sa pohybovať po rozhraní, naučíte sa, ako zadávať svoje údaje, formátovať bunky a ďalšie základy.

Kurz Advanced Excel vám ukáže, ako na to na analýzu údajov použite vzorce a makra, Objavíte aj to, ako vytvárať pútavé grafy, zatiaľ čo špecializované kurzy vám pomôžu zvládnuť kontingenčné tabuľky, VBA a obchodné analýzy. Tieto zručnosti by mali zapôsobiť na každého zamestnávateľa a získate osvedčenia o ukončení potvrdiť váš tréning.

Momentálne je celý balík iba 39 dolárov a dostanete prístup na celý život na všetkých päť kurzov. Niet divu, že sa už zaregistrovalo vyše 4 000 ľudí.


Stlačte tlačidlo nižšie využiť túto ponuku programu Microsoft Excel pred vypršaním jej platnosti.





Arm práve uputil od veľkého oznámenia poločnoti Arm TechCon: Podpora vlatných pokynov meruje k proceorom Armv8-M a prípadne k väčšiemu množtvu produktov Arm v blízke...

Po rokoch vývoja a zdá, že rok 2019 konečne bude hotiť komerčne dotupné kladacie telefóny, pretože poločnoť amung a ďalší v tomto odvetví rýchlo napredujú. Tera...

Čerstvé Výrobky