Staňte sa počítačovým superhrdinom za menej ako 40 dolárov s týmto školením o etických hackeroch

Autor: Louise Ward
Dátum Stvorenia: 5 Február 2021
Dátum Aktualizácie: 3 V Júli 2024
Anonim
Staňte sa počítačovým superhrdinom za menej ako 40 dolárov s týmto školením o etických hackeroch - Technológie
Staňte sa počítačovým superhrdinom za menej ako 40 dolárov s týmto školením o etických hackeroch - Technológie

Obsah


Aby ste zastavili hackera, musíte myslieť ako hacker. Ak chcete začať rozmýšľať ako o hackerovi, zaskočte Bundle etického hackera z roku 2019.

Keďže sa počítačová kriminalita stáva epidémiou, stále viac spoločností hľadá ľudí, ktorí si môžu vyskúšať bezpečnosť svojej siete. Títo ľudia sú známi ako etickí hackeri a v podstate sú to kybernetickí superhrdinovia.

Výcvik v kariére kybernetickej bezpečnosti môže stáť ruku a nohu, ale práve teraz môžete zabaliť balík etických hackerov z roku 2019 za pouhých 39 dolárov. Táto obrovská vzdelávacia knižnica obsahuje 10 kurzov a viac ako 180 hodín praktických lekcií v oblasti etického hackovania.

Rozpoznať a zabrániť počítačovým útokom skôr, ako môžu spôsobiť akékoľvek škody

Cez 1 200 lekcií vám toto školenie ukáže, ako rozpoznať a predchádzať počítačovým útokom skôr, ako môžu spôsobiť akékoľvek škody. Naučíte sa penetračné testovanie, vyšetrovania počítačovej kriminality, možnosti útoku a obrany Pythonu a ďalšie základné nástroje na hackovanie bielych klobúkov.


Tento balík vám navyše pomôže pracovať na troch odvetvových certifikačných skúškach, napríklad na CompTIA A +. Bude si to zasluhovať, ale šesťmiestny plat, ktorý by ste mohli pristáť so svojimi novými zručnosťami, bude určite stáť za to.

Prehľad etických hackerov z roku 2019:

  • Tréning etického hackerstva (hodnota 2 000 dolárov)
  • Analytik počítačovej hrozby (hodnota 100 dolárov)
  • Pokročilý analytik perzistentných hrozieb (hodnota 100 USD)
  • Školenie počítačového hackera a forenzného vyšetrovania (hodnota 100 USD)
  • CompTIA A + príprava na certifikáciu (hodnota 100 USD)
  • CompTIA Security + Príprava na certifikáciu (hodnota 100 USD)
  • CompTIA Network + Certification Prep (hodnota $ 100)
  • Školenie bezpečnostných analytikov (hodnota 100 USD)
  • Bootcamp pre etický hacker (hodnota 2 083 dolárov)
  • Etické hackovanie pomocou Pythonu (hodnota 100 USD)

Celý balík má kombinovanú hodnotu takmer 4 900 dolárov, ale teraz sa môžete zaregistrovať len za 39 dolárov. Vzhľadom na to, že výcvikové kurzy pre etický hacker a bootovací kurz pre etický hacker majú maloobchodnú hodnotu vyše 2 000 dolárov, je to celkom ponuka.


Kliknutím na tlačidlo nižšie to skontrolujte.

Tím AAPicks píše o veciach, o ktorých si myslíme, že sa vám budú páčiť, a môžeme vidieť podiel na výnosoch z akýchkoľvek nákupov uskutočnených prostredníctvom pridružených odkazov. Ak chcete vidieť všetky naše najhorúcejšie ponuky, choďte na AAPICKS HUB.

Páči sa vám táto dohoda? Vyskúšajte trezor, najlepší spôsob, ako zabezpečiť svoje online údaje iba za 9,99 dolárov mesačne.





V uplynulých meiacoch me videli početné zložiteľné návrhy telefónov, pričom veľkí hráči ponúkajú zaujímavé vzorce. Teraz a zdá, že poločnoť ...

Aktualizácia, 28. marca 2019 (10:52 AM):Hoci nižšie uvedená práva a týka odtavenia výrobného závodu poločnoti ony, dozvedeli me a niekoľko ďalších úviiacic...

Zaujímavý